info@kommalika.se
facebook.com/kommalika

Bakgrunden till Komma Lika

Känner du igen diskussionerna om vem som egentligen gör mest där hemma? Med Komma Lika är det upp till bevis. Komma Lika värdesätter allt från att byta däcken på bilen till att planera barnkalaset och är ett enkelt och lekfullt sätt att tydliggöra mönster i vardagen.

Så behövs Komma Lika? Har inte jämställdheten gått för långt? Nej, jämställdhet kan inte gå för långt, då är det ju inte längre jämställt. Alla vinner på att Komma Lika.

Komma Lika kan också uppmuntra barn att hjälpa till mer hemma och ge dem förståelse för att ett hushåll är ett lagarbete där alla deltar.

Komma Lika var Maria Loohufvuds examensprojekt på Berghs School of Communication 2009. Nu driver hon designstudion Pasadena tillsammans med AD Anton Hull. Pasadena Studio står även för formgivningen av spelet.

Återförsäljare

Komma Lika finns att köpa hos bla Designtorget, Bokia, Akademibokhandeln och Åhléns. Samt hos en mängd design-, spel och bokhandlar runt om i landet, se hela listan här. Komma Lika går också att köpa direkt här i webshopen.

Komma Lika ges även ut i Frankrike under namnet Harmony.

Är du återförsäljare?
Maila info@kommalika.se
eller ring 0708-822817